> nieuws

Nieuws

 
20 juni 2022

AKC: deze zomer nog plek!

De AKC, de doopsgezinde kamporganisatie, organiseert in de zomer 11 kampen voor kinderen in de leeftijd van 9 tot 21. Voor een paar kampen zoeken we nog deelnemers. Ga je met ons mee? 

Voor de oudere leeftijdgroep hebben we Uitdaging 4, van 30 juli tot 6 augustus. Dit kamp voor 18 en 19 jarigen op Texel is een echt surfkamp, overgoten met een dikke AKC-saus.  

En ook voor de Overwinning, een trekkamp van 22 tot 29 juli met zeiljachten voor de oudste leeftijdgroep (18-21), zijn nog een paar plekjes. 

De Ontdekking gaat van 5 tot 12 augustus naar Ameland. De jongste deelnemers (9-11 jaar) kunnen dollen in de duinen, fietsen over het eiland en spellen doen in het bos.

Giethoorn 1 is in, je raadt het al, Giethoorn. Deelnemers van 11 en 12 jaar oud kunnen tussen 23 en 30 juli kennismaken met het legendarische Samen Eén, waar menig AKC-er goede herinneringen aan heeft. 

Iedereen is van harte welkom. Voor gezinnen met een kleinere beurs hebben we het Vrijplaatsenfonds. Er is geen enkele reden om deze avonturen te missen dus!

Zien we je aankomende zomer? 

Hartelijke groet, 

Sterre ten Houte de Lange 
voorzitter van de AKC

AKC


Terug