> agenda

Agenda

 
25 juni 2022, 10:30 uur

Workshop 'Storytelling' Doopsgezinde Zending

Doopsgezinde kerk, Wladimirlaan 10, Bussum

Hoe kun jij nog verrast worden door een bijbelverhaal? Hoe kun je hernieuwd geraakt worden door overbekende teksten? Wie weet heeft het verhaal van Hagar jou meer te zeggen dan een verhaal over een slavin als leverancier van nageslacht. En wat betekent woede voor jou, kijkend naar Jezus' furie op het tempelplein?

In deze workshop reiken Pauline Weseman en Jelle Waringa creatieve werkvormen aan om met andere ogen te kijken en te ontdekken hoe die teksten eigenlijk over jouzelf en jouw eigen verhaal gaan.

Pauline Weseman (1972) is journalist, docent en narratief coach. Ze schrijft onder meer voor Trouw en verzorgt de schrijfretraite ‘De zoektocht naar mijn ziel’ in het Dominicanenklooster in Huissen.
Jelle Waringa (1972) is doopsgezind predikant in Schagen en bestuurslid van de Doopsgezinde Zending. Beiden leggen zich er in hun werk steeds meer op toe om storytelling toe te passen bij zingevingsvragen.

Na de lunch houdt de Doopsgezinde Zendingsvereniging de jaarvergadering.

Datum:        Zaterdag 25 juni 2022
Aanvang:    10:30 uur, inlooptijd: vanaf 10:00 uur
Locatie:       Kerkgebouw van de doopsgezinde gemeente Bussum-Naarden, Wladimirlaan 10 te Bussum (5 minuten loopafstand van het NS-station).
Aanmelden: info@doopsgezindezending.nl

Vermeld daarbij of je gebruik wilt maken van de lunch.


Terug