> nieuws

Nieuws

 
21 april 2022

De AKC-kampen hebben nog plek

De AKC zet zich als organisatie al meer dan 101 jaar in om een grote groep (doopsgezinde) jeugd een week lang een prachtig zomerkamp te bezorgen. Jaarlijks gaan er bijna 300 kinderen in de leeftijd 9 tot en met 21 jaar mee als deelnemer van een van onze kampen.

Ook aankomende zomer bieden wij weer 11 kampen aan om zoveel mogelijk kinderen een geweldige week te bezorgen. De inschrijvingen hiervoor zijn reeds geopend, maar er zijn nog wat plekken! We hebben nog plekken bij de jongste kampen in de leeftijd van 9 t/m 12 jaar en bij de oudste kampen van 18 t/m 21 jaar.

Bent u of kent u een ouder(s) van een kind in de leeftijdsgroep 9 t/m 12 jaar of in de leeftijdsgroep van 18 t/m 21 jaar? Dan is er nog plek bij een van de onze toffe (watersport) zomerkampen!

  • De ontdekking (9-11 jaar) op Ameland
  • Giethoorn 1 (11-12 jaar) in Giethoorn
  • Uitdaging 4 (18-19 jaar) op Texel
  • Overwinning (18-21 jaar) op Bavaria’s (grote zeilboten)

Als AKC vinden we het belangrijk dat iedereen mee op kamp kan. De prijs mag geen reden zijn om niet mee te kunnen, en daarom heeft de AKC een Vrijplaatsenfonds. Als iemand graag mee op kamp wil maar de kampprijs een obstakel vormt, kan er een aanvraag voor financiële steun gedaan worden bij het Vrijplaatsenfonds. Het contact met het Vrijplaatsenfonds is volledig vertrouwelijk. Er kan altijd vrijblijvend contact op worden genomen om te informeren naar de mogelijkheden. 

Bent u enthousiast geworden of wilt u graag nog meer informatie? Kijk dan op onze website: www.akckampen.nl. Wij zien u graag aankomende zomer!

AKC jongeren kampen


Terug