> agenda

Agenda

 
21 april 2022, 20:00 uur

Project Geestdrift: Iets is mooi als het echt is

Beemster Vertoeving, Middenweg 86, Middenbeemster

Cabaretière Astrid Cattel deelt haar positieve energie, verbazing en emotie en gaat haar gevoelige karakter in deze goudeerlijke cabaretvoorstelling niet uit de weg. Mèt zelfspot.

Astrid neemt de luisteraars mee in haar persoonlijke, dagelijkse, gewoonste en ongewoonste levenssituaties. Want hoeveel tijd besteden wij eigenlijk aan het waarmaken van onze échte, realistische wensen? Het leven is te kort om daar niet een avond bij stil te staan.

Het gaat over loslaten, verlies én over: leven wij wel bewust genoeg? Met een chique knipoog naar cabaret.

De bevlogen programmamaakster heeft haar eigen teksten en muzieknummers bijeengebracht in de voorstelling ‘Echt’. De zangeres wordt begeleid door pianist Henri Boelen.  Astrid’s persoonlijke warmte maakt het geheel tot chique, charmant amusement.

Actrice en presentatrice Astrid Cattel had in het Gooi een eigen regionale jeugdtheaterschool en is onder andere sinds elf jaar de vaste stand-in van Irene Moors bij het RTL4 TV programma De TV Kantine. Astrid zong in seizoen 2018-2020 de hommage aan Toon Hermans, die zij samen met de zoon van Toon in de theaters bracht.

Tekst & zang: Astrid Cattel

(bron: https://projectgeestdrift.nl/)

Praktische informatie:
Datum en tijd
: 21 april van 20:00 - 21:30 uur
Kosten: € 17,50
Plaats: Beemster Vertoeving, Middenweg 86, Middenbeemster
Kaarten bestellen en/of meer informatie: https://projectgeestdrift.nl/voorstelling/echt_astrid_cattel/

cabaret voorstelling Middenbeemster


Terug