> agenda

Agenda

 
15 december 2021, 19:30 uur

Kleur is Kracht: creatieve online workshop

ZOOM link

Zin-Inn van de doopsgezinde gemeente Aalsmeer biedt wederom een creatieve workshop aan, dit keer online. Het thema is 'De 12 heilige nachten'. 

Het programma
Eerst drie online Zoombijeenkomsten op woensdagavond 15 december, maandagavond 20 december en woensdagavond 22 december. Tijdstip 19.30-ca.20.30/21.00 uur (met regelmatig een korte pauze).

Deze eerste drie bijeenkomsten zijn een voorbereiding op de periode tussen Kerstnacht en Driekoningen, waarin we verbinding maken met elkaar en met het thema. Hier worden verschillende inspirerende creatieve werkvormen belicht, uitleg gegeven over de 12 heilige nachten en meditatieve momenten gehouden. Elke online bijeenkomst sluiten we af met het bekijken en nabespreken van het werk en van onze ervaringen.

Tijdens de online cursus De 12 heilige nachten wordt van 24 december t/m 6 januari dagelijkse een inspiratiemail gestuurd en zullen er vier Zoom bijeenkomsten plaatsvinden, ter verbinding en om ervaringen uit te wisselen.

Deze vier online Zoombijeenkomsten zijn op maandagavond 27 december, woensdagavond 29 december, maandagavond 3 januari en woensdagavond 5 januari. Tijdstip 19.30- ca.20.30/21.00 uur (met regelmatig een korte pauze).

Benodigdheden deelnemers:
- Schrift of mooi notitieboekje om aantekeningen te maken van dromen
- Dagelijks tijd om direct na het wakker worden de droom te noteren
- Rustige plek om dagelijks even te schrijven, te reflecteren, aantekeningen te maken
- Pen, papier, kleurpotloden, creatief materiaal dat al in huis is
- Computer voor de Zoombijeenkomsten en voor het ontvangen van de dagelijkse inspiratiemail in de periode van 24 dec. t/m 6 jan.

Geef je op bij: Franka@dgaalsmeer.nl

kleur is kracht


Terug