> nieuws

Nieuws

 
20 november 2021

Brief aan de gemeenten

Ook in 2022 zal er een jaarboekje uitkomen met alle informatie over Doopsgezind Nederland. De gegevens daarvoor vroegen wij voorgaande jaren per mail bij u op. Het proces van het verzamelen van de informatie gaan we vanaf nu moderniseren, actualiseren en standaardiseren. We hebben een standaardformulier gemaakt waar u alle informatie in kwijt kunt. 

We vragen u allen (elke gemeente) het formulier in te vullen. U vindt dit formulier op intranet: Mijn Doopsgezind.  Deze ingevulde formulieren vormen de basis voor het nieuwe jaarboekje. Dit vergt misschien voor u nu iets meer werk, maar het maakt het wel mogelijk dat de informatie eenduidig en actueel is. De komende jaren zal er ook voor instellingen, commissie en voorgangers, predikanten en pastoraal werkers een andere manier van werken worden geïmplementeerd. 

Probeer het formulier zo precies en compleet mogelijk in te vullen, zodat wij dit kunnen verwerken. Als er vragen zijn over het formulier, over wat er precies van u gevraagd wordt of als u opmerkingen heeft over het formulier (misschien mist u categorieën), neemt u vooral contact op met kalle.bruesewitz@ads.nl of carlien.pels@ads.nl.

 


Terug