> agenda

Agenda

 
1 oktober 2021, 10:00 uur

Afscheidssymposium Henk Stenvers

Singelkerk, Singel 452, Amsterdam

Foto: Ramon Philippo 

Op vrijdag 1 oktober 2021 zal het symposium ter gelegenheid van het afscheid van Henk Stenvers alsnog plaatsvinden in de doopsgezinde Singelkerk in Amsterdam. Dat stond aanvankelijk gepland voor vorig jaar, maar moest vanwege corona worden uitgesteld. We hopen dat het deze keer wel door kan gaan, want nog steeds zijn de onderwerpen actueel. Ook vinden we het belangrijk Henk te danken voor zijn bijzondere inspanningen voor het welzijn van doopsgezinden en de contacten in de oecumene, in Nederland, Europa en wereldwijd.

Medewerking zal o.a. worden verleend door dr. Ciska Stark, prof. dr. Fernando Enns, dr. Nina Schroeder, het doopsgezind seminarium en organist Jeroen Koopman. Ook is aan enkele jonge doopsgezinde predikanten gevraagd hun visie te geven op betrokkenheid en bevlogen zijn. Vanuit Mennonite World Conference wordt via een videofilm een blik geworpen op Henks inzet en op de toekomst van doopsgezinden in de wereld. 

Vanaf 10:00 uur bent u welkom, het programma start om 10:30 uur. In de pauze wordt u een lunchbox aangeboden. De afsluiting zal plaatsvinden om 14:45 uur, waarna er gelegenheid is om met elkaar wat te drinken. Om 16:00 uur is de dag ten einde.

Om u op te geven voor dit symposium kunt u het formulier invullen.

Klik hier om het aanmeldformulier te openen. 
U kunt zich niet meer aanmelden voor het symposium via het formulier. Alle deelnemers zijn middels een e-mail op de hoogte gebracht van het programma. Wij kijken uit naar uw komst. 

  • De doopsgezinde Singelkerk is gevestigd aan het Singel 452 te Amsterdam
  • Kom met het openbaar vervoer, want parkeren is niet mogelijk
  • Wij houden ons aan de coronamaatregelen van de overheid

Henk Stenvers afscheidssymposium


Terug