> nieuws

Nieuws

 
6 juli 2021

Kalle Brüsewitz coördinator communicatie ADS

Fotografie: Joost Keet.

Per 1 juli jl. is Kalle Brüsewitz benoemd als coördinator communicatie bij de Algemene Doopsgezinde Sociëteit (ADS). Daarmee volgt hij Johan Tempelaar op die deze functie de afgelopen jaren heeft ingevuld. 

Brüsewitz was al sinds 2018 hoofdredacteur van de papieren uitgaven van de ADS, zoals Doopsgezind NL, Doopsgezind Plus en het jaarlijkse themaboekje. Ook was hij bij de ADS betrokken als jeugd- en jongerenwerker.

Brüsewitz is opgeleid als theaterwetenschapper en volgde tevens een minor journalistiek aan de universiteit van Groningen. Hij heeft ruime ervaring als tekstschrijver en journalist voor verschillende media, op het gebied van politiek, kunst, zingeving en religie.

Binnen de doopsgezinde broederschap is Brüsewitz geen onbekende als telg uit een oud doopsgezind geslacht. In zijn nieuwe functie wil hij vooral inzetten op de verbinding tussen de ADS en de gemeenten met betrekking tot de communicatie. 

Om die reden wil Brüsewitz voor iedereen bereikbaar zijn: ‘Ik ben geen wonderdokter, maar ben altijd beschikbaar als sparringpartner.’ Van maandag t/m donderdag tussen 10.00 uur en 12.00 uur kan hij worden gebeld op nummer 06 5100 8037 voor alle vragen over communicatie. Via e-mail is hij 24 uur per dag bereikbaar: kalle.bruesewitz@ads.nl

Kalle Brüsewitz coördinator communicatie


Terug
 
  Meer informatie   Facebook   Twitter   Instagram   ANBI-register
 
  contact maandblad privacy
  routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
  veelgestelde vragen inloggen  colofon
     
   
  © 2021 Doopsgezind.nl