> agenda

Agenda

 
17 juli 2021, 10:00 uur

Fietsroute Akker in Ouddorp

Dorpstienden 3, Ouddorp

Op 17 juli organiseert de activiteitencommissie van de doopsgezinde gemeente Ouddorp de prachtige fietsroute Akker.

Startpunt: Dorpstienden 3 in Ouddorp. Er zijn 3 routes waaruit u kunt kiezen en ze starten in etappes. De langste route, 62 km, start 09.00 uur, 42 km om 09.30 uur en 22 km om 10.00 uur. Uiteraard mag u later starten, maar uiterlijk 16.00 uur is de finish.

Tijdens de fietsroute Akker heeft u gelegenheid om even te pauzeren en een kijkje te nemen bij het 'doperse graan'. U kunt dit vinden op het perceel bij De Corneliahoeve, Westduinweg 3 in Ouddorp. Het graan is afkomstig van ooit meegesmokkeld graan door doperse vluchtelingen die op zoek waren naar een nieuwe veilige plek.

Het inschrijfgeld om mee te doen bedraagt € 5,00 vanaf 12 jaar, kinderen tot 12 jaar € 2,50. Als u meedoet met de lange route kunt u een bakje kibbeling ophalen. Kosten voor de route inclusief kibbeling zijn dan € 10,00. Inschrijven voor fietsroute Akker kan via www.doopsgezindouddorp.nl. Betalen kan via de QR-code die u vindt bij het inschrijfformulier. Contante betaling bij de start is ook mogelijk.

Digitaal inschrijven kan tot donderdagavond 15 juli. Voor onderweg krijgt u wat proviand mee! Wij hebben met heel veel plezier deze routes voor u uitgezet en we zien uit naar een dag met veel fietsplezier!

Aanmeldformulier
Klik hier om u aan te melden voor de fietstocht 'Akker'.


Terug