> agenda

Agenda

 
8 juni 2021, 19:30 uur

Online oecumenische ontmoetingsbijeenkomst

videobellen

Het Oecumenisch Platform Noord-Holland organiseert een online ontmoetingsbijeenkomst op 8 juni om 19.30 uur. Het thema van de bijeenkomst is: Het licht en donker van corona. Hoe gaan kerken verder na corona? 

U kunt zich aanmelden vóór donderdag 3 juni. Enkele dagen voorafgaand aan de bijeenkomst ontvangt u een link naar de Zoommeeting.  

Corona zet ons aan het denken over wat ertoe doet: persoonlijk en als lid van een geloofsgemeenschap. Reikhalzend kijken we uit naar versoepeling van de maatregelen. Hoe zal het verder gaan? Pakken wij de draad op zoals het was, of hebben we ervaren dat het ook anders kan? 

Hoe gaan kerkgemeenschappen verder na corona? Brengt die periode ons dichter bij elkaar? Wat zijn aandachtspunten en waar liggen kansen? We starten de avond met inspirerende verhalen van gastsprekers. Daarna gaan we in groepen uiteen om van gedachten te wisselen. We kijken ernaar uit om samen met u het licht en donker van corona te verkennen!

Aanmelden kan via onze website: https://www.oecumenischplatformnh.nl/contact of per email info@oecumenischplatformnh.nl. Graag aanmelden voor donderdag 3 juni 2021. U ontvangt enkele dagen voor de bijeenkomst de digitale link naar de bijeenkomst.
Onder nieuwsberichten vindt u het de uitnodiging en het programma. 


Terug