> nieuws

Nieuws

 
29 april 2021

Nog plekken vrij bij de AKC-kampen

De AKC zet zich als organisatie al 101 jaar in om vele (doopsgezinde) jongeren een week lang een prachtig zomerkamp te bezorgen. Jaarlijks nemen bijna 300 kinderen in de leeftijd van 9 tot en met 21 jaar deel aan een kamp. Ook aankomende zomer worden weer 12 kampen georganiseerd. De inschrijvingen hiervoor zijn reeds geopend, maar er zijn nog veel plekken vrij. Bent u of kent u een ouder(s) van een kind in de leeftijdsgroep 9 t/m 14 jaar? Dan is er nog plek bij een van de onze toffe (watersport) zomerkampen:

De ontdekking (9-11 jaar) op Ameland
Het avontuur (9-11 jaar) op Texel
Giethoorn 1 (11-12 jaar) in Giethoorn
Giethoorn 2 (12-14 jaar) in Giethoorn 

Als AKC vinden we het belangrijk dat iedereen mee op kamp kan. De prijs mag geen reden zijn om niet mee te kunnen, en daarom heeft de AKC een Vrijplaatsenfonds. Als een kind graag mee wil, maar de prijs een obstakel vormt, kan een aanvraag voor financiële steun gedaan worden bij het Vrijplaatsenfonds. Het contact met het Vrijplaatsenfonds is volledig vertrouwelijk. Er kan altijd vrijblijvend contact opgenomen worden om te informeren naar de mogelijkheden. 

Bent u enthousiast geworden of wilt u graag nog meer informatie? Kijk dan op onze website: www.akckampen.nl. Wij zien u graag aankomende zomer!

AKC


Terug