> nieuws

Nieuws

 
21 april 2021

Internationaal koor MWC assemblee 2022

Voor de assemblee van Mennonite World Conference die plaatsvindt in 2022 in Indonesië, is de organisatie op zoek naar getalenteerde vocalisten die lid willlen worden van het internationale koor. Het koor zal niet alleen optreden, maar ook lesgeven en inspireren. Het wordt samengesteld uit tien personen die alle continenten vertegenwoordigen. 

Sollicitanten voor het internationale koor moeten sterk toegewijd zijn aan christelijke- / wederdoperswaarden, uitstekende teamvaardigheden hebben, uitvoeringservaring, een referentie van hun predikant, en bekend zijn met (of bereid zijn te leren) een breed scala aan internationale muziek in verschillende stijlen. Sollicitanten dienen te kunnen communiceren in het Engels, een vocale partij kunnen zingen en een instrument bespelen.

Voordat ze naar de Assemblee reizen dienen de koorleden thuis te oefenen. Ze kunnen vertrouwd raken met de Assemblee-muziek omdat ze de bladmuziek en opnames thuis ontvangen. Ze dienen uiterlijk 26 juni 2022 in Semarang aan te komen en een ​​volledige week te oefenen voordat de Algemene Vergadering op 5 juli 2022 begint.

Degenen die geïnteresseerd zijn om deel te nemen aan het Assembly International Choir, dienen een kort CV en video's of mp3's (of links) van hun uitvoeringen te verstrekken.
De aanvragen moeten vóór 30 september 2021 worden verzonden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met BenjaminBergey@mwc-cmm.org.

Voor meer informatie, KLIK HIER om de uitnodiging te openen. 

koor internationaal


Terug