> nieuws

Nieuws

 
14 maart 2021

HOU VOL | 4e zondag

Filmpje: Annegreet van der Wijk, Henk Stenvers

Heb jij ook van die momenten dat je het niet volhoudt? Dat je eigenlijk boos bent, misschien wel razend? Dat je op het punt staat van knappen?

Annegreet is voorganger in Bussum-Naarden en vertelt een verhaal over Jezus die ontzettend kwaad wordt als hij de tempel binnen stapt. 'Jezus?!' hoor ik je denken. Ja, ook Jezus kan heel erg boos worden. Annegreet trouwens ook.

Tijdens de 40-dagentijd wordt er vanuit het jeugdwerk iedere dag een tekstje gedeeld met daarin een opdrachtje, een verhaal, of inkijkje in het leven van iemand. Vandaag is het zondag en stoppen we even met tellen. De zondagen worden apart geteld. Vandaag is het de vierde zondag van de 40-dagentijd. Het thema van dit 40-dagenproject is 'Hou vol'. Bemoedigende woorden die wat ons betreft toepasbaar zijn op het beleven van de 40-dagentijd, als ook op de tijd waarin we nu met de coronamaatregelen moeten leven. Op de zondagen staan we stil bij Bijbelverhalen, waarin ‘volhouden’ ook een rol speelt. We nodigen je uit om de berichten van dit project te delen in de gemeente, jeugdgroepen en met anderen. Klik hier voor meer informatie over dit project.

hou vol jongerenwerkers


Terug