> agenda

Agenda

 
28 maart 2021, 09:00 uur

Online muzikaal pad naar Pasen: 28 maart t/m 4 april

In navolging op het succes van de Online Muzikale Adventskalender van afgelopen december, heeft Koorschool Delft opnieuw een digitaal muzikaal pad samengesteld. 

Het concept van de Adventskalender was bedacht om het gemis aan het live zingen van kerstmuziek enigszins goed te maken. Ton Koopman, Thomas Hampson, Emma Kirkby, Francis van Broekhuizen, Dominic Seldis, John Rutter, Bob Chilcott, en vele anderen hebben persoonlijk hun bijdrage aan de adventskalender geleverd. Helaas mogen we in de aanloop naar Pasen nog steeds niet live zingen. 

Geïnspireerd door de vele enthousiaste reacties en dankbetuigingen uit binnen- en buitenland op de adventskalender deelt Koorschool Delft wederom prachtige koormuziek, maar nu in de Goede Week. Elke dag van deze week kunt u via een exclusieve link kijken en luisteren naar de persoonlijke keuze van een internationaal en nationaal bekende musicus, die zelf het stuk inleidt (ondertiteld), zoals Ton Koopman, John Rutter, Bob Chilcott, het Nederlands Kamerkoor en anderen. 

Ook is er aandacht voor de teksten van die week: predikant Carel ter Linden zal ons deze in korte bespiegelingen uitleggen. Zo kunt u elke dag van de Goede Week een kwartiertje stilstaan en de schoonheid van deze passiemuziek ervaren. Het kost € 11 om toegang tot alle filmpjes te ontvangen (via een dagelijkse e-mail). De helft van de opbrengst is bestemd voor Oxfam/Novib. Kijk op Online Muzikaal pad naar Pasen - Koorschool Delft voor uitgebreide informatie en aanmelding. 

koorschool muziek


Terug