> agenda

Agenda

 
4 juli 2021, 15:00 uur

't Lam Ontmoet: kindervoorstelling Uitbreken!

De Ploats, Groenestraat, Blokzijl

Het culturele programma in Blokzijl brengt dit keer een leuke kindervoorstelling voor mensen en mensjes vanaf 4 jaar. Het gaat over bazige broertjes en slimme zusjes.

Grote broer en kleine zus moeten slapen. Maar ze willen niet slapen. Ze willen op avontuur. Samen sluipen ze weg. Op de hoogste plank van de kast staat de snoeptrommel.

Grote broer is stoer. Hij klimt omhoog om het snoep te pakken, maar zijn knieën beginnen te knikken en zijn lip begint te trillen. Er is niks aan te doen, de trommel staat te hoog. Kleine zus is lief, ze troost grote broer. En voor ze het weet lukt het haar wel om de snoeptrommel te pakken.  

Grote broer herpakt zich snel: ‘Dit is geen gewoon snoep’, zegt hij stoer. ‘Het is alleen voor grote kinderen. Voor kleine kinderen is het heel gevaarlijk. Als jij ervan eet verander je!’ ‘O ja? Waarin dan?’ vraagt zus. ‘Je breekt uit je vel als een slang, je krijgt klauwen en er groeien lange haren uit je oren!’ zegt grote broer. ‘Dat kan niet,’ zegt kleine zus. ‘Dat wil ik dan wel eens zien!’ Dat vindt grote broer best spannend.

Een vrolijke, beeldende familievoorstelling over de liefdevolle strijd tussen een stoere broer en een dapper zusje. 

Reserveren is noodzakelijk; er is geen losse kaartverkoop, ook niet aan de zaal.

Praktische informatie
Entree: 5,- per persoon; kinderen tot 12 jaar kunnen gratis mee, onder begeleiding van een volwassene.
Reserveren: karin@karinklomp.nl

Omdat er alleen via mail gereserveerd kan worden, kan als dat nodig is iedereen bericht krijgen als de voorstelling wordt verplaatst.
Mensen hoeven hun kaartje ook pas te betalen wanneer ze de voorstelling bezoeken. En uiteraard worden alle coronavoorzorgsmaatregelen in acht genomen.

kindervoorstelling


Terug