> agenda

Agenda

20 januari 2021, 16:00 uur

Zin-Inn - Music-Inn: Chopin

Doopsgezinde kerk, Zijdstraat 55, Aalsmeer of YouTube

In het voorjaar van 2020 kon u genieten van een muzikale reis door het leven van Beethoven, verteld door Al Tas, met muziek gespeeld door Wilma Broere, Marije de Haan en Neeltje van Leeuwen. In januari 2021 komt dit team weer samen om u alles te vertellen en te laten horen van Frédéric Chopin. Deze Poolse componist uit de Romantiek heeft veel prachtige muziek te bieden.

Er zijn twee versies van deze Music-Inn. Dit heeft te maken met de coronamaatregelen. 

- Op woensdag 20 januari wordt het programma om 16.00 uur en 20.00 uur gespeeld, voor het aantal toegestane gasten. Aanmelden is verplicht. We nemen een van de twee bijeenkomsten op voor hen die niet aanwezig kunnen zijn.

- De andere optie gaat in als er nog een lockdown is. Dan bieden we het gehele programma in opname aan op YouTube, net zoals in het voorjaar van 2020. Houd onze website in de gaten.

Om je aan te melden stuur een e-mail naar: zininn@dgaalsmeer.nl

Klik hier om naar de website te gaan.

Over Zin-Inn

De Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer biedt ruimte voor ontmoeting en gesprek, de Zin-Inn. Het Zin-Inn programma is samenbindend en vredestichtend en spitst zich toe op geloof, zingeving en maatschappij. De Zin-Inn groeit vanuit een doopsgezinde visie op mens en wereld.

Zin-Inn


Terug