> agenda

Agenda

 
2 februari 2021, 19:30 uur

PoŽzieavond in Apeldoorn

Regentessekerk, Regentesselaan 14, Apeldoorn

Na de jaarwisseling wordt traditiegetrouw de welbekende poëzieavond georganiseerd. Deze keer in de Regentessekerk, op dinsdag 2 februari 2021 van 19.30 tot 22.00 uur. De avond wordt coronaproof in de kerkzaal gehouden.

Wil je een gedicht inbrengen, geef je dan op bij een van de hieronder vermelde personen. Bij hen kun je ook terecht voor meer informatie. 
Er wordt ook weer een boekje gemaakt met alle ingebrachte gedichten, dat op de avond wordt uitgereikt. Daarom is er een uiterste inleverdatum voor de gedichten: 20 januari 2021! 

Laten wij hopen dat corona ons niet verhindert bijeen te komen en naar elkaars poëzie te luisteren.

Aanmelden en informatie: 
Frans van Hasselt
Henk Barkhof
Heleen Dolleman 
André Maris 
Klik op de naam om een e-mail te sturen.

Bij opgeven alsjeblieft uw naam-adres-woonplaatsgegevens vermelden, en telefoonnummer plus e-mailadres. 

Kosten: € 5,- p.p. Contant afrekenen is niet mogelijk. Wij verzoeken u de bijdrage vooraf over te maken op bankrekening NL48 INGB 0008 4324 33 t.n.v. Stichting Regentessekerk o.v.v. ‘De Groene Hoed, poëzieavond’

De Groene Hoed is het samenwerkingsplatform in Apeldoorn voor activiteiten van de Regentessekerk, de Doopsgezinde Gemeente, de Evangelisch Lutherse Kerk en de Oecumenische Basisgemeente. 

De activiteiten zijn bedoeld als mogelijkheden voor zingeving, contact met samenleving en cultuur, ontmoeting en geloofstoerusting. Het programma kent een grote diversiteit aan vorm en inhoud: van eetgezelschap tot studiegroep en van zingen tot film of theater.


Terug
 
Meer informatie Facebook   Twitter   Instagram   ANBI-register
contact maandblad privacy
routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
veelgestelde vragen inloggen colofon
© 2022 Doopsgezind.nl