> nieuws

Nieuws

 
24 december 2020

Online kerstviering

Op kerstavond, 24 december om 20.00 uur, is er voor iedereen plaats bij het live online kerstfeest. Dat wordt gehouden in een Zoombijeenkomst waarbij voor de verschillende onderdelen steeds geschakeld wordt tussen diverse remonstrantse en doopsgezinde gemeenten in het land.

De kerstavond begint met een warm welkom en een kerstverhaal uit Oude Wetering. De kerstgedachte komt uit Amsterdam, het kerstgebed wordt gesproken door Annegreet van der Wijk, voorganger van de doopsgezinde gemeente Bussum-Naarden, en de kerstgroet komt uit Eindhoven. 

Jij kunt erbij zijn, alleen, met vrienden of familie. Voel je verbonden door samen met ons het kerstlicht aan te steken, dat naar ons toe komt vanuit Thessaloniki in Griekenland. De kerstmuziek komt uit Wieringerwerf, Baarn, Naarden-Bussum en natuurlijk van een heus Popup Choir!

Het kerstfeest is live via Zoom bij te wonen en direct op YouTube te volgen. Het leukste is om op Zoom mee te doen, zodat de kaars die jij ontsteekt ook in beeld komt. 

Geef je voor deelname via Zoom op bij Peter de Wilde: peterdewilde@xs4all.nl Je krijgt dan van hem de inlogcodes thuisgestuurd. Als je niet op Zoom kunt meedoen, is het kerstfeest direct live te volgen via het YouTube kanaal https://franse.fr/vooriedereenisplaats

 

online kerstviering


Terug