> nieuws

Nieuws

 
14 december 2020

Maak je eigen stal

Gezellig met de hele familie naar de kerk? Of samen eten en ergens naar toe gaan? Het wordt moeilijk, deze kerst, want waar zijn we welkom? Nergens waar veel mensen samen komen. Maar… wel in de stal waar ooit Jezus geboren werd. Daar was genoeg ruimte voor bezoek van herders, schapen en koningen. En dus ook voor jou!  Waar die stal dan is? Die staat overal!

Die stal staat bij jullie thuis! Kinderen kunnen een bouwplaat krijgen om zelf hun stal te vouwen, te kleuren en te versieren. Die is ontworpen door de Zaanse tekenaar Nienke Beest. Met daarbij geleverd wat hooi en karton zodat je er ook figuren bij kunt neerzetten. Bijvoorbeeld… poppetjes die jezelf voorstellen, je ouders en iedereen die in jouw stal welkom is! Net zoveel mensen en dieren als je zelf wilt. Knippen, plakken, of zelf er iets bij verzinnen, het kan allemaal!  Als iedereen zich maar welkom voelt!  Ben je klaar, maak dan een foto of filmpje van je stal en stuur die naar activiteiten@doopsgezindzaanstreek.nl

Waar vind je de bouwplaat voor de stal? 
Je kan de bouwplaat met de extra onderdelen ophalen bij de BIEB, Stumpel, Pear Tree, Next Step en Zaansch Faam, ofwel via een e-mail naar activiteiten@doopsgezindzaanstreek.nl.

Dan wordt hij thuisbezorgd. Het kost niets.  Maar… op is op! Ook kun je de afbeelding zelf uitprinten.


Meer informatie?
Kijk op www.doopsgezindzaanstreek.nl  

kerststal


Terug