> agenda

Agenda

8 november 2020, 17:00 uur

Expositie in De Gang

De Gang, Grote Houtstraat 43, Haarlem

Fotogalerie De Gang is weer open! Na de sluiting vanwege de coronacrisis starten wij weer met een nieuwe expositie. Vanaf 6 september is de expositie ’20 in 2020’ van fotograaf Maureen Jonker te zien. Deze expositie is geopend t/m 8 november 2020. 

Fotograaf Maureen Jonker portretteerde Haarlemse jongeren die 20 jaar zijn geworden of worden in 2020. Om deze portretten met elkaar te verbinden heeft zij een aantal elementen in elke foto laten terugkomen. Die elementen bestaan uit herkenbare patronen en kleuren. Voor deze elementen is
gekozen, omdat ze een eigen zeggingskracht hebben. Hierdoor kon de fotograaf spelen met de overeenkomsten en tegenstellingen in het beeld.

Informatie over ‘Fotogalerie De Gang’
Fotogalerie De Gang is een initiatief van Doopsgezind Haarlem. De Gang vormt de toegang tot de verscholen doopsgezinde kerk uit 1683. Door middel van exposities van geëngageerde, professionele fotografen wordt letterlijk een verbinding gelegd tussen thema’s van de buitenwereld en thema’s binnen de kerk.

Fotogalerie De Gang bevindt zich midden in de drukste winkelstraat van Haarlem, de Grote Houtstraat. Combineer het winkelen met een bezoekje aan de fotogalerie. De Gang staat in verbinding met de buren, De Wereld van Jansje (cadeauwinkel en lunchroom), een ander initiatief van Doopsgezind Haarlem.

Openingstijden: Zondag en maandag 12.00 – 17.00 uur; dinsdag t/m zaterdag 10.00 – 17.00 uur.

De Gang is gratis toegankelijk en voor meer informatie kunt u terecht op www.fotogaleriedegang.nl.

Wij zijn ook op Facebook, Twitter en Instagram te vinden. Bezoek onze pagina op
www.facebook.com/FotogalerieDeGang of volg ons op https://twitter.com/FotogalerieGang en
www.instagram.com/fotogaleriedegang.


Terug