> nieuws

Nieuws

 
24 april 2020

Update jongerenwerkers over geplande activiteiten

Lieve mensen,

Enige informatie van onze kant leek ons wel gepast. Dikke vette bummer, die corona. Het is niet anders, maar we moeten helaas alle activiteiten tot het einde van het lopende seizoen in de huidige vorm cancellen. Geen live spellen, live knuffels, live door een bos rennen of live met elkaar praten. 

Dat is al erg genoeg en wij hopen natuurlijk dat jullie een beetje op elkaar letten. Maar eigenlijk weten we dat jullie elkaar in voor- en tegenspoed altijd weten te vinden, beter dan wie dan ook. Wij, als jongerenwerkers, zullen in de hele nabije toekomst met (digitale) alternatieven komen om dit seizoen toch nog een aantal keren met elkaar iets leuks te doen, want dat is uiteindelijk wat we willen: dat er in moeilijke tijden dingen zijn om met elkaar te doen. Want ook als je elkaar niet echt live kunt zien, kun je nog wel samen dingen doen. Hou hiervoor onze sociale media en onze website in de gaten.

Als er iets is, en dat kan natuurlijk altijd, en je hebt behoefte om even te praten of je wil gewoon even kletsen mag je altijd contact opnemen met Joke van der Heide via mailadres joke.vanderheide@ads.nl. Want zo komen we er samen doorheen. Ook dit gaat voorbij. We willen afsluiten met een paar regels van dichter Hein Stufkens:

‘Steek een kaars aan in het duister en zaai vrede waar je gaat. Strek je armen uit en luister naar de mens die naast je staat.’

Pas goed op jezelf en elkaar en we zien elkaar snel.

Esther, Kalle, Susan, Jildou, Yvette, Janneke en Joke


Terug