> nieuws

Nieuws

 
5 maart 2020

Midweek Fredeshiem

Van 20 tot en met 24 april wordt door de FDS, GDS en Ring Zwolle een (vakantie)midweek georganiseerd in Fredeshiem voor met name de wat ouderen in de doopsgezinde gemeenten. Het thema van de midweek luidt:´Vrijheid´. Naast alle ontspanning gaan we gedurende de midweek in op wat vrijheid voor ons betekent.

De midweek begint maandagmiddag 20 april en op vrijdagochtend 24 april worden de koffers weer gepakt. We zijn momenteel druk bezig om een gevarieerd en ontspannen programma samen te stellen. Zodra dit bekend is sturen we u dit toe, samen met de bevestiging van opgave.

De leiding van deze midweek is in handen van Annie en Fokke Rekker-Van der Werff en Gerrit Jan Romeijn. 

De kosten voor de midweek zijn: € 445,- voor een éénpersoonskamer en € 395,- voor een tweepersoonskamer (per persoon). Het juiste bedrag kunt u tegelijk met uw opgave overmaken naar: IBAN NL20 RABO 01 46 45 83 46 t.n.v. Penningmeester FDS; o.v.v. ‘Fredeshiem midweek 2020’.

N.B. Mocht de kosten van deze midweek voor u een bewaar zijn om deel te nemen, wilt u zich dan in verbinding stellen met Annie Rekker-Van der Werff, tel. 06 22 05 28 06. U kunt ook contact met haar opnemen als er vragen zijn op het gebied het eventueel meenemen van zorgverlening op het vakantieadres. 

Voor vragen kunt u contact opnemen met: Annie Rekker-Van der Werff
(klik op de naam om een e-mail te sturen)

Belangrijk:
Aanmelden moet vóór 20 maart plaatsvinden.


Terug