> nieuws

Nieuws

 
16 juli 2020

Fotowedstrijd Haarlem 775 jaar

Dit jaar heeft Haarlem 775 jaar stadsrechten. Fotogalerie De Gang, de expositieruimte van Doopsgezind Haarlem, gaat dit natuurlijk vieren. En wel met een fotowedstrijd waar iedereen aan mee kan doen! Het thema van de fotowedstrijd is: ‘Ongezien Haarlem’.

Iedereen mag deelnemen. Uit de inzendingen zullen 20 foto’s worden geselecteerd die in het najaar als expositie te zien zijn in De Gang. Uit deze 20 foto’s zal door een jury een winnaar worden gekozen en zij of hij ontvangt een geldprijs van 500 euro.

Daarnaast mogen de bezoekers van de expositie een winnaar kiezen; zij of hij ontvangt een geldprijs van 250 euro. Tot slot kan door jongeren tot 18 jaar in een aparte categorie worden meegedaan en uit deze deelnemers selecteert de jury een winnaar die een aanmoedigingsprijs ter grootte van 125 euro ontvangt. Hiernaast krijgen alle geselecteerde 20 deelnemers aan de expositie een professionele afdruk van hun foto op groot formaat.

De jury bestaat uit: Sander Stoepker, fotograaf (juryvoorzitter); Jos Wienen, burgemeester van Haarlem; Ann Demeester, directeur Frans Halsmuseum Haarlem; Herman Heijn, predikant doopsgezinde gemeente en Corine Honders, manager collectie bij Business Art Service.

Voorwaarden
1. Inzenden is mogelijk tot en met 1 oktober 2020.
2. Fotobewerking is slechts toegestaan om foto’s af te werken. De foto mag dus niet via fotobewerking tot stand komen. Bij twijfel kan de organisatie de originele foto opvragen. De foto mag niet voorzien zijn van later toegevoegde teksten of beeldmateriaal.
3. Maak de foto met de hoogst mogelijke resolutie/pixel-stand van de camera of smartphone, want mocht de inzending worden uitgekozen, dan wordt deze op groot formaat tentoongesteld.
4. Maximaal 1 inzending per persoon.
5. Alleen eigen werk is toegestaan. De deelnemer bezit alle rechten over de foto. De Gang is niet aansprakelijk als na publicatie van de foto alsnog blijkt dat de inzender niet over alle rechten op het ingezonden werk beschikt.
6. De auteursrechten van de ingezonden foto's blijven bij de fotograaf.
7. Deelnemers aan deze wedstrijd geven De Gang het recht om de ingezonden foto's te publiceren (sociale media en print).
8. Juryleden en commissieleden van De Gang zijn uitgesloten van deelname aan deze wedstrijd.
9. Over de uitslag van de wedstrijd is geen discussie mogelijk. Door deel te nemen aan deze wedstrijd aanvaarden de deelnemers alle bepalingen van deze wedstrijdvoorwaarden.

Meedoen
Inzenden van de foto’s kan alleen digitaal naar info@fotogaleriedegang.nl o.v.v. fotowedstrijd (mag eventueel via WeTransfer i.v.m. de bestandsomvang). Vermeld bij inzending duidelijk uw naam, adres, telefoonnummer en, in het geval van deelname in de categorie tot 18 jaar, uw geboortedatum.

Lees het hele bericht hier.

Haarlem 775


Terug