> agenda

Agenda

 
22 december 2019, 14:30 uur

Kerstconcert in Aardenburg

Doopsgezinde kerk, Weststraat 37, Aardenburg

Uitvoerenden: Olga Tkacenko en vrienden. 

Kerst! Een baken van licht in donkere dagen. Met vuur én vooral liedjes neemt de gezelligheid alleen maar toe. Voor het jaarlijkse kerstconcert nodigden we Olga Tkacenko (zang, piano en gitaar) en een aantal van haar muzikale vrienden uit.

Dat zijn Geert de Heer (mandoline, dobro, gitaar), Renée van Brakel (viool) en Desiree van den Berg (concertpresentatie, zang en fluit). Ze brengen een afwisselend repertoire van Russische, Engels- en Nederlandstalige kerst- en andere liederen. Kees Reinhout zorgt voor het geluid. Aan het begin van het concert spreekt Marijn Vermet een gelegenheidssermoen uit. Na de pauze schudt rasverteller Herman Bakker voor het tweede deel van het concert een kerstverhaal uit zijn mouw. 

Olga komt uit Litouwen en woont sinds 2011 in Nederland. Ze volgde een piano-opleiding aan het Vilnius Conservatorium en is ook zangeres. Vanaf 2014 organiseert Olga benefietconcerten voor een ziek neefje die nog in Litouwen woont. Sinds 1 april 2017 is ze pianiste bij Vocalgroup Sing@Sea en het vrouwenkoor Cadans, Te Quiero en Scherzo. Ze is ook dirigente van Koor Veere. 

Geert de Heer is gitarist bij Champagne Charlie. Hij is een veelzijdige speler op snaarinstrumenten. Renée van Brakel speelt bij het Zeeuws Orkest. Desiree van den Berg zingt in koor Te Quiero. Kees Reinhout zingt ook bij Te Quiero en is betrokken bij het podium van Razzmatazz Oost-Souburg en de Spot Middelburg. 

Praktische informatie
Prijs
: toegang € 7,50 
Tijd: 14.30 uur, kerk open vanaf 14.00 uur 

kerstconcert


Terug