> nieuws

Nieuws

 
25 november 2019

Week van Gebed 2020

Week van Gebed
Van 19 t/m 26 januari 2020 vindt de jaarlijkse Week van Gebed voor de eenheid plaats. Het thema luidt ‘Buitengewoon’, en is ontleend aan Handelingen 28:2. Posters A2 en A4, gebedskaartjes, een kindergebeds- en werkboekje en natuurlijk het boekje met de liturgie en de teksten rond de acht dagen kunt u bestellen via het bestelformulier. Per mail bestellen via rvk@raadvankerken.nl kan ook. Meer informatie en bestelformulier, klik hier.

Muziekopnames 
Bij de Week van gebed is een lied geschreven, dat door Gert Landman vertaald is en gezongen kan worden tijdens de viering. Het is te vinden in het liturgieboekje. Er is een integrale uitvoering (zang en begeleiding), en twee instrumentale opnames (één met en één zonder solo’s), die gebruikt kunnen worden bij het instuderen door een koor of ter ondersteuning van de gemeentezang. U kunt ze beluisteren via deze webpagina  (doorscrollen), en via dezelfde pagina ook downloaden.

Bloemschikking 
Ter inspiratie en navolging in de plaatselijke kerk maakte Charlotte Kwak, betrokken bij de Groene website www.symbolischschikken.nl een bloemschikking passend bij het thema `Buitengewoon`. Hoe de schikking is samengesteld en hoe het bloemstuk kan worden geduid, is hier te lezen.

Week van Gebed 2020


Terug