> agenda

Agenda

 
16 november 2019, 10:30 uur

Bazar in Aalsmeer

Doopsgezinde kerk, Zijdstraat 53-55, Aalsmeer

Voor we het weten, is het weer zover. De voorbereidingen zijn volop in gang gezet voor onze jaarlijkse bazar van de doopsgezinde gemeente in de Zijdstraat. Het is immers ieder jaar één groot feest van gezelligheid en gemeenschapszin. Je mag het eigenlijk niet missen.

De opbrengst
 50% van de opbrengst gaat naar de volgende goede doelen:, naar ‘Paz y justicia’ (Honduras), Stichting Mikondo (Congo), het Vocational Training Center (VTC) in Shirati (Tanzania), Spot Tanzania, Doopsgezind Wereldwerk en naar het Kinderadoptieprogramma van WereldWerk. Voor de goede doelen Paz y justicia, de Stichting Mikondo, het VTC en Spot Tanzania wordt bij de stichting voor Ontwikkelings Samenwerking Aalsmeer (O.S.A.) verdubbeling van de opbrengst aangevraagd. De overige 50% van de bazaropbrengst is voor de Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer zelf. Een grote groep van vrijwilligers is zeer betrokken bezig voor het laten slagen van de bazar. Het is mooi om ieder jaar weer te ervaren dat het zo leeft, zowel binnen als buiten de Doopsgezinde Gemeente. We rekenen ook dit jaar weer op een onvergetelijke dag en we hopen natuurlijk op uw komst!

Voor iedereen
Vanzelfsprekend rekenen we ook dit jaar weer op heel veel bezoekers. Iedereen, van jong tot oud, is de hele dag welkom. Het Rad van Avontuur mag je niet missen voor het winnen van een heerlijke taart en heel veel andere mooie prijzen. De fameuze bloemenstal van Coos Buis kom je niet ongemerkt voorbij. Voor een aantrekkelijke prijs gaat u ongetwijfeld met een prachtig boeket naar huis. Maar ook voor prachtige planten, prima tweedehands kleding, boeken en platen en handwerken van de onvolprezen ‘Handwerkclub’ komt u naar de bazar. Ook op de rommelmarkt zult u altijd iets van uw gading vinden, en dat kan binnen en buiten het kerkgebouw. Een apart hoofdstuk wordt gevormd door de vele originele verlotingen, waaronder die van de jaarlijkse grote quilt, een goed gevulde boodschappenmand en de (boot)reis naar London.

Spullen brengen
Vanaf woensdagmiddag 13 november tot en met vrijdagmiddag 15 november 13:00 uur kunt u uw goede en schone spullen komen inleveren: boeken, lp’s, dvd’s, rommelmarktspullen, kleine meubels, kleding, schoenen, enzovoort. Als het vervoer van uw spullen naar de kerk een groot probleem is, dan is het mogelijk dat (alleen) op woensdagmiddag 13 november spullen thuis opgehaald kunnen worden. Geef dit dan tijdig door aan Elise Moolhuijsen (0297-340684).
Er is geen plaats voor oude computers en toebehoren, geen beeldbuis-tv’s en geen grote meubels.

De bazar is op zaterdag 16 november van 10:30 tot 17:00 uur in de doopsgezinde kerk, Zijdstraat 53-55, Aalsmeer.

bazar


Terug