> agenda

Agenda

 
11 oktober 2019, 01:14 uur

‘In de boomgaard’ en het eigen levensverhaal

Meyerweg 29, De Knipe

'In de boomgaard' is een project in De Knipe over ouder worden en hoe daarin je eigen weg te vinden. We worden anders oud dan onze grootouders en anders dan onze eigen ouders. Ouder worden is als een ontdekkingsreis in onbekend gebied. 'In de boomgaard' is bedoeld voor iedereen die de bijzondere levensfase tussen 60 en 85 jaar bewust wil beleven.

De komende maanden staat het levensverhaal op het programma. Op de vraag naar de zin van het leven antwoordt iedereen met de eigen levensloop. Tijdens drie bijeenkomsten zullen we werken met kernthema’s van het ouder worden in verbinding met het eigen levensverhaal. We maken gebruik van creatieve werkvormen, het lezen van teksten en uitwisseling met anderen.  

Dit project wordt geleid door Marleen te Boekhorst, projectbegeleider en Christine Schlette (foto), begeleider bij geloofs- en levensvragen. Beiden zijn zij geïnteresseerd in zingeving, kunst en de mens. Beiden merken dat die interesse niet ophoudt met het ouder worden, integendeel…. Ook zij zijn op zoek naar een goede manier om plezierig oud te worden.  

Data: vrijdag 11 oktober, vrijdag 8 november en vrijdag 13 december; tijd: 10.00  – 14.00 uur 
Adres: Meyerweg 29, De Knipe 
Max. 12 deelnemers (60 – 85 jaar) 
Kosten: serie van drie bijeenkomsten, totaal € 75,- (koffie/thee en lunch inbegrepen) 
Opgeven en informatie: vóór 8 oktober bij Marleen te Boekhorst, 0512 38 05 93.
Kijk voor meer activiteiten in de regio of landelijk op: www.fds.doopsgezind.nl; www.doopsgezind.nl; www.jongeren.doopsgezind.nl; www.mgv.doopsgezind.nl

ouder worden


Terug
  Meer informatie   Facebook   Twitter   Instagram   ANBI-register
 
  contact maandblad privacy
  routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
  veelgestelde vragen inloggen  colofon
     
   
  © 2019 Doopsgezind.nl