> agenda

Agenda

 
10 november 2019, 14:30 uur

Zin op Zondag: Charlotte Glorie, 'op het gevoel'

Foreestenhuis, Grote Oost 43, Hoorn

Durf jij het aan om je een spiegel te laten voorhouden en verder te kijken dan je neus lang is? Kom dan naar de voorstelling in Hoorn van de blinde kleinkunstenares Charlotte Glorie en laat je verrassen door haar originele kijk op het leven, het geloof en de maatschappij.

In haar luisterliederen en conferences vertelt en zingt zij over alles wat haar raakt en bezighoudt, soms hilarisch, soms ontroerend, maar altijd herkenbaar voor iedereen met een open blik. Zo wisselen het tragikomische relaas van een overspannen schooljuf, een ontroerend geloofsgesprekje met jonge kinderen, een beschouwend gedicht over ouder worden, een absurdistisch lied over de toekomst van de zorg en een Afrikaans klinkende song over een in Nederland wonende vluchteling, elkaar af.

Charlotte Glorie schrijft al haar teksten en melodieën zelf en begeleidt zichzelf aan de piano. De muziek van haar liederen ligt goed in het gehoor en is tegelijk verrassend. Haar teksten
zitten vol woordspelingen en onverwachte wendingen en getuigen van een groot inlevingsvermogen.

Charlotte verzorgt zo’n zestig voorstellingen per jaar voor publiek in kerken, congrescentra, verenigingsgebouwen, zorginstellingen en kleine theaters. Elk optreden is uniek, omdat ze het leuk vindt om in te spelen op reacties vanuit de zaal en op de situatie van het moment.

Toegang: € 5 (meer mag, minder liever niet…) 

Kleinkunst Charlotte Glorie


Terug