> agenda

Agenda

 
26 oktober 2019, 10:00 uur

WereldWerk-festival op Dopersduin

Dopersduin, Oorsprongweg 3, Schoorl

Op zaterdag 26 oktober wordt het WereldWerk-festival gehouden op Dopersduin. 
We gaan dan bouwen aan het huis van WereldWerk dat bestaat uit duurzaamheid, solidariteit en vrede. Er zullen verschillende workshops zijn, films, theater en muziek. Het festival is een uitgelezen moment om nieuwe contacten leggen en gezellig bij te praten met bekenden.

Vanaf vrijdagavond kun je in Dopersduin slapen. En op zondagochtend is er een liefdevolle bijeenkomst met zang, meditatie, gebed en inspirerende woorden in de kerk.

Tijdens het festival zal op verschillende manieren een verbinding worden gelegd tussen mensen, de maatschappij en God. Het zal een feest worden van herkenning en ontdekking. Herkenning, omdat we elkaar ontmoeten en beseffen dat ook anderen bezig zijn met vraagstukken rond vrede, hulp en duurzaamheid. En ontdekking, omdat we mensen ontmoeten die vanuit hun gedrevenheid daaraan handen en voeten geven. 

Het festival is voor iedereen die zich inzet voor vrede, hulp en duurzaamheid. Maar ook voor iedereen die daarover vragen heeft en/of antwoorden zoekt. De bijeenkomst is voor jong en oud - of je nu al heel lang de vredesvlag laat wapperen of net voor het eerst een spaarlamp hebt gekocht. Het festival is voor iedereen die vanuit zijn of haar overtuiging bezig is met God, de mens en de schepping, of daarbij steun zoekt.

Geef je nu op via: wereldwerkfestival@gmail.com
Vermeld of je alleen voor het festival komt of voor het hele weekend. 
Met wie je komt en hoe oud een ieder is. Geef ook je dieetwensen of andere wensen door. Daarna ontvang je een bevestiging en betaalinformatie.

We verwelkomen je graag zaterdag om 9.30 met koffie en thee. Om 10 uur start het programma. 

Wat kost het festival? Niks! Wel zijn er kosten voor de koffie/thee/lunch €10,- (kinderen tot 12 jaar gratis).

Blijf je van vrijdag (15.00) tot en met zondag (na de lunch)? Koffie/thee en alle maaltijden zijn inbegrepen in de prijs. Dopersduin rekent een toeristenbelastingtoeslag van € 1,80 per persoon per nacht. Dit bedrag zit in de prijs verwerkt. Er wordt wel verwacht dat we meewerken...!

De kosten voor kinderen vanaf 4 jaar: € 35; voor niet-werkende jongeren € 55,-; voor volwassenen in slaaphuis 1 € 135,- en in slaaphuis 3 € 195,- (inclusief linnenpakket). Er geldt een toeslag van € 30 als je de kamer alleen bezet. Een linnenpakket kan voor slaaphuis 1 gehuurd worden voor € 8,50.

Als de kosten bezwaarlijk zijn kan mogelijk een regeling aangeboden worden. Neem hierover contact op met de penningmeester van WereldWerk: Roel Meihuizen.

WereldWerk festival


Terug