> agenda

Agenda

 
26 oktober 2019, 17:00 uur

WereldWerk-festival op Dopersduin

Dopersduin, Oorsprongweg 3, Schoorl

Op zaterdag 26 oktober wordt het WereldWerk-festival gehouden op Dopersduin. 
We gaan dan bouwen aan het huis van WereldWerk dat bestaat uit duurzaamheid, solidariteit en vrede. Er zullen verschillende workshops zijn, films, theater en muziek. Het festival is een uitgelezen moment om nieuwe contacten leggen en gezellig bij te praten met bekenden.

Vanaf vrijdagavond kun je in Dopersduin slapen. En op zondagochtend is er een liefdevolle bijeenkomst met zang, meditatie, gebed en inspirerende woorden in de kerk.

Tijdens het festival zal op verschillende manieren een verbinding worden gelegd tussen mensen, de maatschappij en God. Het zal een feest worden van herkenning en ontdekking. Herkenning, omdat we elkaar ontmoeten en beseffen dat ook anderen bezig zijn met vraagstukken rond vrede, hulp en duurzaamheid. En ontdekking, omdat we mensen ontmoeten die vanuit hun gedrevenheid daaraan handen en voeten geven. 

Het festival is voor iedereen die zich inzet voor vrede, hulp en duurzaamheid. Maar ook voor iedereen die daarover vragen heeft en/of antwoorden zoekt. De bijeenkomst is voor jong en oud - of je nu al heel lang de vredesvlag laat wapperen of net voor het eerst een spaarlamp hebt gekocht. Het festival is voor iedereen die vanuit zijn of haar overtuiging bezig is met God, de mens en de schepping, of daarbij steun zoekt.

Binnenkort kun je meer over het programma lezen en hoe je je kunt aanmelden op de websites doopsgezind.nl, dgwereldwerk.nl en op Facebook.

WereldWerk festival


Terug