> agenda

Agenda

 
9 oktober 2019, 20:00 uur

Taizé-diensten in Utrecht

Doopsgezinde kerk, Oudegracht 270, Utrecht

Elke tweede woensdag van de maand is er ’s avonds een sfeervolle meditatieve viering in de geest van Taizé. Iedereen is van harte welkom: jongeren, jong volwassenen, volwassenen, ouderen… We zingen liederen uit Taizé, zijn samen stil, we lezen teksten en bidden. De liederen worden mooi begeleid op de piano.

Als je (nog) niet bekend bent met de liederen of met Taizé dan is dat geen punt. Liederen worden een aantal malen achter elkaar gezongen: mooi om naar te luisteren en als je wilt kun je ze gaandeweg mee gaan zingen.

Voorafgaand aan de viering is iedereen om 18:30 welkom voor een eenvoudige pot-luck-maaltijd. Er wordt gezorgd voor soep en brood, en verder neemt een ieder die mee-eet iets kleins mee: beleg, fruit, tomaatjes.

De data zijn: sep. t/m juni elke tweede woensdag van de maand: 9 okt., 13 nov., 11 dec., 8 jan., 12 febr., 11 mrt., 8 apr., 13 mei., 10 juni.

De diensten beginnen om 20.00u, om 19.45u gaan de deuren open. Voorafgaand aan de dienst is er een pot-luck maaltijd, om 18.30u. Na afloop is er, voor wie wil, een kop thee.

Taizé


Terug
  Meer informatie   Facebook   Twitter   Instagram   ANBI-register
 
  contact maandblad privacy
  routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
  veelgestelde vragen inloggen  colofon
     
   
  © 2019 Doopsgezind.nl