> nieuws

Nieuws

 
5 september 2019

Communicatiedag voor doopsgezinden

Hoe maak je een aantrekkelijk gemeenteblad? Wat is de beste manier om een website in te schakelen, of sociale media? Wat hebben communicatie en gastvrijheid met elkaar te maken? En hoe zit het ook alweer met zaken als auteursrechten en privacy? Deze en vele andere vragen komen aan bod op de Communicatiedag, zaterdag 12 oktober in Heerenveen.

De dag staat open voor iedereen binnen de doopsgezinde geloofsgemeenschap die zich bezighoudt of bezig wil houden met communicatie en publiciteit. Denk aan kerkenraadsleden, leden en belangstellenden van doopsgezinde gemeenten, leden van besturen, commissies en werkgroepen van doopsgezinde instellingen en organisaties, enzovoorts. Het doel van de dag is om de aandacht en het bewustzijn voor ‘naar buiten treden’ te verhogen. Daarbij worden allerlei praktische tips & trucs aangereikt om dit op een goede manier ten uitvoer te brengen.

De Communicatiedag begint om 11.00 uur. In de ochtend is er een plenaire bijeenkomst, waarbij Johan Tempelaar een algemene inleiding verzorgt over (kerkelijke) communicatie. Ook komen diverse actuele ontwikkelingen aan bod, onder meer rondom privacy en auteursrecht. In de middag staan er praktische workshops op het programma over onder meer het gemeenteblad, fotografie, website en sociale media. Na een gezamenlijke afronding is de dag om 16.00 uur afgelopen.

De eigen bijdrage voor deze dag, die wordt georganiseerd door de Algemene Doopsgezinde Sociëteit, bedraagt € 10,- per persoon (inclusief koffie/thee en lunch). Aanmelden graag vóór 5 oktober via: secretariaat@ads.nl. Wilt u bij uw aanmelding aangeven of u actief bent voor een doopsgezinde gemeente, commissie, werkgroep, etc. – en zo ja voor welke?

communicatiedag ADS Heerenveen


Terug