> nieuws

Nieuws

 
5 september 2019

Kaartensets jaarthema 2019-2020

Vragenkaartjes

Wie kent ze niet? De labels met vragen aan de theezakjes van een bekend merk. 
Geïnspireerd door het idee van deze zogenaamde theezakjesvragen heeft de Algemene Doopsgezinde Sociëteit een eigen reeks vragen ontwikkeld die allemaal direct of indirect met het jaarthema ‘Van waar komt mijn hulp’ verband houden.

Deze vragen zijn op afzonderlijke kaartjes gezet, in een handzaam formaat, zodat er in kringen en bij activiteiten mee gewerkt kan worden. De vragen zetten de deelnemers aan het denken en leiden tot boeiende en verdiepende gesprekken. 

Fotokaarten

Foto’s spreken tot de verbeelding. Ze roepen iets op. Werken met foto’s bevordert en verdiept een (geloofs)gesprek. Om daar een bijdrage aan te leveren heeft de Algemene Doopsgezinde Sociëteit een serie fotokaarten samengesteld waarmee in kringen en groepen gewerkt kan worden. Het materiaal kan gedurende het jaar gebruikt worden tijdens bijeenkomsten en activiteiten die expliciet over het jaarthema gaan, maar kunnen ook bij andere gelegenheden ingezet worden. 

De set vragenkaartjes en fotokaarten zijn verzonden aan doopsgezinde predikanten, voorgangers, pastoraal werkers, jeugdwerkers en secretarissen kerkenraden van vacante gemeenten.

Bestellen

De beide kaartensets zijn nu ook te bestellen:
- 50 verschillende vragenkaartjes (formaat visitekaartjes) voorzien van glans laminaat en geleverd in een handzaam doosje. Per set: € 8,- (exclusief verzendkosten)
- 50 verschillende fotokaarten (A5 formaat) geleverd in een handzame doos. Per set: € 10,- (exclusief verzendkosten)
- Bij bestelling van zowel een set vragenkaartjes als een set fotokaarten betaalt u slechts  € 15,- (exclusief verzendkosten)
Bestellen bij het bureau van de ADS, tel. 020 6230 914 | ads@doopsgezind.nl

kaartensets vragenkaartjes theezakjesvragen jaarthema


Terug