> agenda

Agenda

 
6 juni 2020, 13:30 uur

Regioweekend | Lichtpuntjes

SamenEén, Giethoorn

De stralen van een vuurtoren; soms sta je in het felle licht, soms zie je alleen een lichtpuntje. Ben je de weg kwijt? Het licht van de vuurtoren wijst je altijd de weg naar huis. We zijn in de wereld voortdurend omringt door lichtpuntjes. Wat of wie is een lichtpuntje voor jou en ben jij een lichtpuntje voor een ander? Op wie of wat vertrouw jij? Tijdens dit Regioweekendseizoen verkennen we de donkere en de lichte kant van de wereld. Waar is het donker en waar is het licht in jouw leven…

Data: 
- 14 & 15 september 2019 Regioweekend – Dopersduin in Schoorl
- 16 & 17 november 2019 Regioweekend - in de regio
- 6 & 7 juni 2020 Regioweekend – Samen Een in Giethoorn

Bij Regioweekend kunnen we samen verschillend zijn. Met toffe spellen en serieuze avondprogramma’s zetten we elkaar op het verkeerde been. We kijken naar onszelf en de wereld om ons heen. Ben je tussen de 11 en 16 jaar? Ga met ons mee en vertel ons wat jou bezighoudt, want bij Regioweekend ben jij belangrijk!

Kosten:
€12,50 p.p. per Regioweekend of €30 p.p. voor alle regioweekenden bij elkaar. De korting kan bij het laatste weekend worden verrekend. De kosten mogen nooit een probleem zijn om niet te komen. Is het wel een probleem? Neem dan contact op met Laura, Yvette of Janneke. 

Voor meer informatie over Regioweekend kun je mailen naar regioweekend@doopsgezind.nl 

- Laura Hoogcarspel, Noord-Holland 
- Yvette Krol, Groningen & Drenthe 
- Janneke Leerink, Midden Nederland

Regioweekend wordt georganiseerd door de GDS, de NHDS en de Ring Midden Nederland. Staat jouw regio er niet tussen? Dat geeft niets, iedereen is welkom!


Terug
 
  Meer informatie   Facebook   Twitter   Instagram   ANBI-register
 
  contact maandblad privacy
  routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
  veelgestelde vragen inloggen  colofon
     
   
  © 2020 Doopsgezind.nl