> agenda

Agenda

 
16 november 2019, 17:00 uur

Regioweekend | Lichtpuntjes

in de regio

Sterren aan de hemel
Lichtpuntjes in jouw ogen
Regioweekend in Leeuwarden
 
Regioweekend
Een beetje onwennig kom je binnen. Je moeder heeft je aangemeld. Je hebt nog niet zo’n zin. Dan gaat het al beginnen en voor je het weet zit je er helemaal in. Een kennismakingsspel, flauwe grappen tijdens het eten en serieuze gesprekken als het later wordt en voor het slapengaan de avondtune.

Dan `s avonds lig je in je slaapzak, de anderen dichtbij. Je kent elkaar pas net, maar toch voelt het vertrouwd. Zachtjes fluister je en dan de slappe lach. Je kan de hele nacht wel doorgaan.
 
Nog wat slaperig aan het ontbijt, met kleine oogjes in de kerk. Een spel, de lunch en dan al weer naar huis. Het weekend vliegt veel te snel voorbij.

Voor wie is Regioweekend?
Voor alle tieners van 11 tot 16 jaar. Geregeld krijgen wij de vraag of je ook iemand mee mag nemen. Dat mag altijd. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.
 
Wanneer is het?
Het eerstvolgende Regioweekend is op 16 en 17 november. Het begint op zaterdag om 17.30 uur en duurt tot zondag 13.00 uur.
 
Waar moet ik naartoe?
Deze keer is Regioweekend in de doopsgezinde kerk in Leeuwarden. Het adres is Wirdumerdijk 18. Dit is in het centrum en op loopafstand van de het station. Kom je met de trein, dan kunnen we je op het station ophalen en zondag weer op de trein naar huis zetten. Kom je met de auto, dan kunnen je ouders parkeren in de parkeergarage Zaailand.
 
Wat kost het?
Regioweekend kost €12,50. Tijdens het weekend sturen we je ouders een ‘tikkie’. Je hoeft dan geen contant geld mee te nemen. Hebben je ouders geen what’s app, dan mag je ook gewoon contant betalen.
 
Wat moet ik allemaal meenemen?
Deze keer slapen we in een kerk. Dat betekent dat je een slaapzak en matje nodig hebt. Daarnaast de gewone dingen, zoals een tandenborstel en een pyjama. Als je je opgegeven hebt, ontvang je een paar dagen van tevoren per mail nog een paklijst. Hier staat alles wat je moet weten nog een keer op.

Hoe kan ik mij opgeven?
Je geeft je op door een mailtje te sturen naar regioweekend@doopsgezind.nl met daarin:
* Je naam, adres, mailadres, telefoonnummer
* Je geboortedatum
* Een telefoonnummer waarop je ouders tijdens het weekend te bereiken zijn
* Dieetwensen
* Andere bijzonderheden
* Hoe je naar Leeuwarden reist
 
Daarnaast willen we graag weten:
* of we jouw adresgegevens en geboortedatum in ons adressenbestand mogen opnemen. Op die manier kunnen we je op de hoogte houden van Regioweekend en andere activiteiten zoals de tienerconferentie.
* of wij foto’s waar je op staat mogen delen, bijvoorbeeld op onze facebookpagina of in een folder.

 

Regioweekend wordt georganiseerd door de GDS, de NHDS en de Ring Midden Nederland. Staat jouw regio er niet tussen? Dat geeft niets, iedereen is welkom!

Regioweekend jongeren


Terug