> agenda

Agenda

 
5 augustus 2019, 14:00 uur

Fototentoonstelling De zege in zicht in Middelburg

Doopsgezinde kerk, Lange Noordstraat 62, Middelburg

In Middelburg is van 5 tot en met 31 augustus een fototentoonstelling te zien over Nederlandse kampioenschappen: van sjoelen tot woksleeën en van komkommers sorteren tot dogdance. Fotograaf is Gerrit de Heus. Open donderdag, vrijdag, zaterdag van 14.00 tot 17.00 uur.

Fotograaf Gerrit de Heus reed een jaar lang door het land en bracht niet-alledaagse Nederlandse kampioenschappen in beeld. Zijn foto’s geven een beeld van de passie van de deelnemers: de sporter, hobbyist of vakman die er alles voor over heeft om mee te mogen doen. Waar voor de één meedoen al geweldig is, wil de ander gewoon de beste zijn en kampioen worden.

De fotoserie is ook een ode aan de organisatoren, de scheidsrechters, de juryleden, de enthousiaste en gedreven vrijwilligers die het allemaal mogelijk maken. Al met al een ontroerend kijkje in een voor velen onbekend stukje Nederland.

Op zondag 18 augustus zal de kerkdienst aan dit thema gewijd zijn. We proberen de fotograaf uit te nodigen, zodat hij misschien iets kan vertellen over zijn eigen passie!

De tentoonstelling is open iedere donderdag, vrijdag en zaterdag van 14.00 - 17.00 uur in de periode van 5 tot en met 31 augustus.

(Foto gemaakt door Gerrit de Heus)

tentoonstelling Middelburg fotografie


Terug