> agenda

Agenda

 
22 juni 2019, 20:00 uur

Kerkennacht in Hilversum

De Kapel, s-Gravelandseweg 144, Hilversum

Op zaterdagavond 22 juni bent u voor de Kerkennacht welkom in De Kapel. Dit jaar is het voor het eerst dat wij aansluiten bij deze landelijke actie van de Raad van Kerken.

Het thema dat de Raad van Kerken dit jaar voor de kerkennacht heeft gekozen heet: 'Is dit ook kerk!' Het thema is ontstaan uit het idee dat mensen, die van buiten ineens een kerk betreden, onverwachts verwonderd kunnen raken door wat zij daar aantreffen of ondervinden. Het thema 'Is dit ook kerk!' nodigt uit te ondervinden dat kerk zijn veel meer is dan alleen zondagmorgen naar een viering gaan.

Bij ons in De Kapel willen wij de veelzijdigheid van ons geloofsleven met allerlei zingevingselementen zichtbaar laten worden. Zo zal Gijs IJsel-Smits met een muziekgroep de avond begeleiden. 'Even op Adem Komen' zal een presentatie houden en er zal een meditatie zijn. Peter Korver zal een uitleg geven over 'dit is ook kerk' en Tom Rijken zal een korte presentatie geven over wat de vijf B’s in ons zingevingsleven allemaal teweeg kunnen brengen. In de stilte tuin zullen wij aan het eind van de avond een drankje met elkaar drinken.

Een avond waar u zeker met een goede vriend of kennis naar toe kunt gaan. Loop gewoon binnen, u bent van harte welkom!

Kerkennacht Hilversum


Terug