> agenda

Agenda

 
6 juli 2019, 10:00 uur

Fotogalerie De Gang: zelfportretten?

Fotogalerie De Gang, Grote Houtstraat 43, Haarlem

Selfportraits? is een uniek project van Sander Stoepker in samenwerking met het Van Gogh Museum in Amsterdam. Het is een studie over perspectief en perceptie. Sander liet zich inspireren door Vincent van Gogh, de meester van het zelfportret, en wilde zien of er verschillen zijn tussen een portret en een zelfportret. Hij portretteerde in 10 dagen ruim 300 bezoekers van het museum. Het resultaat is een dubbelportret: één genomen door de fotograaf en een tweede door de persoon zelf, met een remote, zonder de fotograaf er bij.

​Openingstijden: maandag 12.00 - 17.30 uur; dinsdag t/m vrijdag 10.00 - 17.30 uur, zaterdag 10.00 - 17.00 (ook toegankelijk via De Wereld van Jansje).

Fotogalerie De Gang
Fotogalerie De Gang is een initiatief van de Vereenigde Doopsgezinde Gemeente te Haarlem. De Gang is de oude toegang naar de doopsgezinde kerk. Door middel van het organiseren van exposities van geëngageerde, professionele fotografen wordt letterlijk een verbinding gelegd tussen de thema’s van de buitenwereld en de thema’s binnen de kerk.


Terug