> agenda

Agenda

 
30 mei 2019, 10:00 uur

MGV internationaal jongerencongres

Dopersduin, Oorsprongweg 3, Schoorl

Menno’s Global Village gaat On The Road! Jongeren uit heel Europa zijn uitgenodigd om met Hemelvaart 2019 (30 mei t/m 2 juni) deel te nemen aan het internationale doopsgezinde jongerencongres in Dopersduin.

Iedereen is onderweg, naar andere landen, andere mensen, bekende en onbekende plekken ver weg of dichtbij. Geen een reis is hetzelfde en elke weg ervaart iedereen anders. Tijdens het congres wil Menno’s Global Village met jongeren uit heel Europa deze verschillende ervaringen samenbrengen en delen in spellen, workshops, excursies en muziek. Zodat ze voor een weekend samen On the Road zijn.

Het congres is voor iedereen tussen de 18 en 30 jaar en de kosten zijn 70 euro voor studenten en 95 euro voor werkenden. Een team is inmiddels al druk bezig met de voorbereidingen en er zal snel meer info bekend worden over de invulling van het programma. Houd hiervoor onze Facebook en website in de gaten. Zou je direct op de hoogte gehouden willen worden? Stuur dan een mail naar globalvillage@doopsgezind.nl.

Geef je hier op

mgv on the rood jongerencongres Dopersduin


Terug