Agenda

 
 
3 maart 2019, 15:00 uur

Lezing van Leo Fijen in Sneek

Doopsgezinde kerk, Singel 28, Sneek

Leo Fijen komt zondagmiddag 3 maart naar Sneek. Hij houdt een lezing in de doopsgezinde kerk. Het thema zal zijn: ‘Kon ik de stilte maar wat harder zetten’.

Fijen is een bekend journalist, schrijver, tv-programmamaker ( KRO-NCRV) en hij presenteerde tot 2016 het tv-programma ‘Geloofsgesprekken’. Een kundige en inspirerende vragensteller en verteller die ook in Sneek aan de hand van zijn persoonlijke ervaringen en gesprekken mensen in contact wil brengen met hun oorspronkelijke bezieling.

Waar vinden we nog de stilte? Allen op naar Schiermonnikoog? Wat kunnen we doen om los te komen van de verslavende mobiele telefoon, internet? Dreigt het digitale lawaai ons op te slokken? Voor mensen die (opnieuw) ook stil willen staan op de levensweg bij wat er werkelijk toe doet ( gelovig of niet) heeft Fijen wat te zeggen. In zijn lezing gaat hij met ons op zoek naar heilige ruimte in ons gevoel en verstand en neemt ons mee aan de hand van zijn kloosterervaringen. Hij bouwt een denkbeeldig huisje en wijst ons zo de weg naar de monnik in onszelf. En die weg begint in stilte…

Een lezing voor iedereen die wel eens moe wordt van al het moeten.
Het is voor de organisatie fijn te weten hoeveel koffie of thee er gezet moet worden. De entreeprijs is € 5,- (inclusief koffie of thee).

copyright foto: RKK Communicatie&Marketing


Terug