> agenda

Agenda

 
6 april 2019, 15:00 uur

'Manna voor de ziel', voorstelling in Utrecht

Doopsgezinde kerk, Oudegracht 270, Utrecht

In samenwerking met de doopsgezinde gemeente in Utrecht brengt Stichting TrösT deze prachtige voorstelling op zaterdag 6 april 2019 om 15.00 uur.

Na het verlies van een dierbare breekt er voor nabestaanden een tijd aan om staande te blijven, je te hervinden en soms gewoon om te overleven. Naast brood om te eten is er ook aandacht nodig voor geestelijk voedsel, troostend voor de ziel. De voorstelling gaat over dit thema door gedichten van Evelijne in combinatie met muziek van Ingrid, zangeres en componiste. Het laat je stil staan bij je eigen verhaal, je drijfveren, je verlangens of gemis. Hierdoor komen er soms antwoorden of nieuwe perspectieven bovendrijven. De voorstelling gaat ook over lijden en troost, een thema dat in deze tijd van het jaar actueel is in de aanloop naar Pasen. Verlieservaringen hebben we allemaal, korter of langer geleden, dus is iedereen welkom!

Na afloop is er gelegenheid elkaar te ontmoeten onder het genot van een drankje en hapje.

Evelijne Swinkels-Braaksma is dichteres en predikant van de vrijzinnigen en doopsgezinden Baarn/Soest. Ingrid Gans is componiste en zangeres. Van Evelijne zijn de dichtbundels ‘Als mijn piano wil zingen’ en ‘Rafelranden van Licht’. De boeken zijn na afloop te koop (pinnen niet mogelijk).

Praktische informatie
Tijdstip 15:00-16:00 uur, na afloop tijd om na te praten.
Kosten: Vrijwillige bijdrage na afloop
Aanmelden kan via de website of stuur een mailtje. 

overlijden geestelijk voedsel manna voor de ziel


Terug