> agenda

Agenda

 
20 mei 2019, 15:00 uur

Een midweek op Fredeshiem, iets voor u?

Buitengoed Fredshiem, Eiderberg 2, Steenwijk De Bult

Van 20 tot en met 24 mei wordt opnieuw door de FDS en GDS gezamenlijk een midweek georganiseerd voor met name de wat ouderen in onze doopsgezinde gemeenten.
Het programma belooft gevarieerd te worden. Naast momenten van bezinning en verdieping staan er enkele uitstapjes in de nabije omgeving op het programma. En verder is er gelegenheid om te wandelen of gewoon ‘thuis’ te ontspannen met een puzzel, boek of handwerkje. Ieder jaar is er een thema dat gedurende de hele week centraal staat o.a. bij de dagopeningen en in de avondprogramma’s. Met elkaar wordt zo een goede week beleefd. U wordt van harte uitgenodigd om mee te gaan!

Het thema van de midweek luidt: 'Verbonden met de seizoenen'. Zo heeft elke seizoen zijn eigen sfeer en energie. Vinden we dat ook niet terug in een mensenleven, in de verschillende levensfases? De schoonheid van iedere periode, de kracht, dat wat ontroerde, het omgaan met de niet aflatende stroom van verandering. In de midweek laat zich dat vertalen en vertellen in kleuren, materiaal dat we uit de natuur kunnen gebruiken op de momenten van samen vieren, vertellen, verstillen, (bijbel) teksten, poëzie, zingen.
Daarnaast staat de midweek in Fredeshiem voor: gezelligheid, goede verzorging, heerlijk buiten zijn, mooie excursies, afwisselende activiteiten. Natuurlijk is meedoen met de verschillende activiteiten en uitstapjes geheel vrijblijvend. Belangrijk is ook dat u toekomt aan de momenten van rust die u nodig heeft. Indien u aangewezen bent op beperkte ondersteuning van b.v. thuiszorg, kan in de regel (afhankelijk van zorginstelling en verzekering) deze zorgverlening ‘meegenomen’ worden naar uw vakantieadres. Het is maar dat u het weet.

Kosten: deze bedragen € 420 euro voor een éénpersoonskamer en € 375 euro p.p. voor een tweepersoonskamer. Dit is inclusief vol pension, uitstapjes, vervoer, activiteiten en begeleiding.

Vervoer: Wanneer u het op prijs stelt kunt u eventueel maandag 20 mei van huis worden opgehaald en ook vrijdag 24 mei weer worden thuis gebracht.
De begeleiding is in handen van Annie Rekker- Van der Werff en Hotsche en Jacob Kikkert.

Meer informatie bij Annie Rekker- Van der Werff.


Terug