> nieuws

Nieuws

 
21 januari 2019

Een bericht van Doopsgezind WereldWerk

Hartelijk dank!

Het afgelopen jaar is het jaar geweest van de comforters en de school-kits. Op veel plaatsen in Nederland zijn velen enthousiast bezig geweest met het maken van lappendekens of comforters en school-kits ten behoeve van Syrische vluchtelingen in de vluchtelingenkampen. Deze dekens geven niet alleen warmte. Mensen daar putten ook hoop uit de gedachte dat ze er niet alleen voor staan: ze beseffen dat elders in de wereld aan hen wordt gedacht.

Mede namens Mennonite Central Committee, met wie we intensief samenwerkten, willen wij iedereen die een bijdrage hieraan heeft geleverd hartelijk danken.

Maar er is meer.
Doopsgezind WereldWerk is voor haar werk afhankelijk van de financiŽle bijdragen van individuele gemeenteleden, van doopsgezinde gemeenten, van kerken en van fondsen. Met die bijdragen worden de vele projecten op het gebied van gezondheidszorg, educatie, kinderwerk, vredeswerk, duurzaamheid en noodhulp in binnenĖ en buitenland mogelijk gemaakt. De ontvangen steun stemt ons dankbaar. Wij willen u hartelijk danken voor uw steun in het afgelopen jaar. Uw aandacht, financiŽle ondersteuning en gebed betekent veel voor ons en onze partners met wie WereldWerk samenwerkt.
Ook in 2019 hopen we weer op uw steun te mogen rekenen.

Namens het bestuur en vrijwilligers van Doopsgezind WereldWerk,
Jacob H. Kikkert

WereldWerk school-kits comforters


Terug
 
Meer informatie Facebook   Twitter   Instagram   ANBI-register
contact maandblad privacy
routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
veelgestelde vragen inloggen colofon
© 2020 Doopsgezind.nl