> agenda

Agenda

 
3 januari 2019, 15:00 uur

Nieuwjaarslabyrint in Leeuwarden

Kerk, Wirdumerdijk 18, 8911 CD Leeuwarden

Oergongpagina: Nieuwjaarslabyrint

Het labyrint is een wandelpad volgens een eeuwenoude ritmische structuur. Het lopen van het labyrint is een manier om geconcentreerd met eigen actuele thema's bezig te zijn, of om simpelweg tot rust en ontspanning te komen. Wie wil kan het nieuwe jaar beginnen met het lopen van een Nieuwjaarslabyrint met het thema ‘omkijken en weer doorgaan’.

Bij dit thema kun je jezelf de volgende vragen stellen: Wat heeft indruk gemaakt het afgelopen jaar? Wat is de essentie? Wat neem ik mee het nieuwe jaar is? Wat zal het nieuwe jaar mij brengen? Terwijl de kerstboom er met alle lichtjes nog staat, loop je sfeervol en aandachtig het nieuwe jaar in. ’s Middags is er gelegenheid om zelf met een gedicht of een engelkaartje het labyrint te lopen. Er is koffie en thee en de mogelijkheid om even na te zitten. Graag een vrijwillige bijdrage hiervoor. Je kunt net als bij Open Kerk gewoon binnen lopen.

‘s Avonds is er een begeleid labyrint. In het programma werk ik met tekst, visualisatie, zang, met aandacht lopen op ritmische rustige muziek, tekenen en een gedichtje. Voor mensen die slecht ter been zijn, kan gebruik worden gemaakt van een vingerlabyrint op papier of van hout. U kunt meedoen om: 15.00-16.30 uur zelfstandig en 19.30-22.00 uur begeleid Opgave per mail. Kosten 's middags: vrijwillige bijdrage voor koffie/thee. Avondprogramma € 5,- voor de begeleiding en vrijwillige bijdrage voor koffie/thee. 


Terug
 
  Meer informatie   Facebook   Twitter   Instagram   ANBI-register
 
  contact maandblad privacy
  routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
  veelgestelde vragen inloggen  colofon
     
   
  © 2021 Doopsgezind.nl