> agenda

Agenda

 
23 december 2018, 19:30 uur

't Lam ontmoet: Samenspel van muziek en verhalen

Doopsgezinde kerk, Breestraat 2, Blokzijl

Op 23 december kiest de doopsgezinde gemeente Blokzijl voor een andere invulling van de adventsviering dan gebruikelijk. Het wordt een samenspel van verhalen, gedichten en gedachten, met sfeervolle liederen.

De viering zal worden verzorgd door ds. Andries Bakker en het Kleinkunstkoor Drachten o.l.v. Meindert Bosklopper. De mythische engel Gabriël komt voorbij en de vertellende predikant verraadt met het verhaal 'het wonder van de scheepslamp' de banden met zijn zeemansverleden. Het koor zal alles ‘omlijsten’ met passende liederen. 

En zal er een moment van samenzang zijn waarin het vertrouwde Kerstlied mensen ‘met de hemel en elkaar zal verbinden’? We zullen het zien... Dit samenspel wil duidelijk maken dat de boodschap van Kerstmis, ondanks de christelijk religieuze achtergrond, talloze mensen aanspreekt in hun verlangen naar een hoopvolle toekomst. Geloven of niet doet niets af aan dat verlangen en aan de sfeer die velen voelen in deze tijd van het jaar. Iedereen wordt dan ook van harte uitgenodigd om Kerst in t Lam mee te maken.

Aanvang: 19.30 uur. De toegang is gratis.


Terug
  Meer informatie   Facebook   Twitter   Instagram   ANBI-register
 
  contact maandblad privacy
  routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
  veelgestelde vragen inloggen  colofon
     
   
  © 2019 Doopsgezind.nl