> agenda

Agenda

 
15 december 2018, 12:00 uur

Carol-scratch in Hoorn

DoRe kerk, Grote Oost 43, Hoorn

In Hoorn wordt een Carol-scratch georganiseerd. Dat is een bijeenkomst waarbij de aanwezigen eenmalig Engelse Christmas Carols (traditionele Engelse kerstliederen) 3- tot 4-stemmig oefenen en ter afsluiting de ingestuurde liederen zingen voor belangstellenden. Deze zijn vanaf vier uur van harte welkom.

Wie zich opgeeft krijgt thuis de gekozen muziek en gelegenheid een oefensite te gebruiken voor zijn/haar toonsoort. Op zaterdag 15 december worden de stemmen samengevoegd en wordt er geoefend. De bijeenkomst begint dan om 12.00 uur. Tot 16.00 uur wordt gerepeteerd, daarna is er voor wie het horen wil een klein concertje.

De Scratch wordt geleid door Jan Maarten Koeman en Peter Zandberg. Jan Maarten Koeman is koordirigent met veel ervaring met festivals van ‘lessons and carols' en Peter Zandberg is een ervaren tovenaar op het orgel. Zij gaan er een feest van maken. Opgeven: carolscratchforeestenhuis@gmail.com | 06 2940 9658. Van de deelnemers wordt een bijdrage van € 5,- gevraagd in de kosten.


Terug
  Meer informatie   Facebook   Twitter   Instagram   ANBI-register
 
  contact maandblad privacy
  routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
  veelgestelde vragen inloggen  colofon
     
   
  © 2019 Doopsgezind.nl