> agenda

Agenda

 
24 december 2018, 16:00 uur

Kerstspel in Aalsmeer

Doopsgezinde kerk, Zijdstraat 55, Aalsmeer

De eerste voorbereidingen voor het Binding Kerstspel zijn al in augustus van dit jaar begonnen. Het schrijversteam brainstormde, schreef, brainstormde nog meer en besloot uiteindelijk een groot deel van het originele idee in de prullenbak te gooien en verder te gaan met wat eerst een zijspoor was. Schrijven is schrappen en kill your darlings! Een mooi proces dat ongetwijfeld weer gaat leiden tot een prachtig kerstspel. Dit jaar onder leiding van een nieuwe regisseuse, namelijk Jolijn Amorison, met ondersteuning van Peter van der Schilden. Beiden hebben een behoorlijke achtergrond in toneel vanuit hun studie en bij de toneelvereniging Kudelstaart. Ook de spelers zijn erg enthousiast en er wordt inmiddels volop geoefend.

De kaarten voor de voorstelling kunt u, net als vorig jaar, bestellen via de site van de Binding. Hiertoe dient u een account aan te maken en de mensen voor wie u kaarten bestelt als ‘kinderen’ toe te voegen aan deze account. Dit klinkt allemaal wat abstract, maar het wijst zich op de website redelijk vanzelf en velen van u hebben vorig jaar al kaarten besteld. Hebt u toch wat hulp nodig, dan kunt u bellen met 0297 326 326 en helpen wij u door het proces van bestellen. Kaarten kunnen besteld worden vanaf dinsdag 11 december om 10.00 uur via www.debinding.nl/agenda. Let op! Voor de middagvoorstelling hoeft u geen kaarten te bestellen. Deze voorstelling verkoopt eigenlijk nooit uit, dus u kunt gewoon binnen komen lopen.

De middagvoorstelling start om 16.30 uur (deuren open om 16.00 uur) en de avondvoorstelling om 20.30 uur (deuren open om 20.00 uur). Na beide voorstellingen is er gelegenheid een drankje te drinken met elkaar en de spelers te spreken over de voorstelling. Na afloop van beide voorstellingen wordt er gecollecteerd voor een nog nader te bepalen goed doel en voor het niet-gesubsidieerde werk van de Binding, zoals bijvoorbeeld het BEAU en de Kindervakantieweek. Wij zien u graag bij het Binding Kerstspel op 24 december in de kerk!


Terug
  Meer informatie   Facebook   Twitter   ANBI-register
 
  contact maandblad privacy
  routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
  veelgestelde vragen inloggen  colofon
     
   
  © 2019 Doopsgezind.nl