> agenda

Agenda

 
24 december 2018, 17:00 uur

Kerstavond in Wageningen

Arboretumkerk, Delhorstpad 6, Wageningen

Dit jaar wordt er sinds lange tijd weer een kerstspel gespeeld door de kinderen van de kinder- en tienerkringen. Iedereen is van harte uitgenodigd!

'Wat jullie misschien niet weten is dat er nog een wijze is geweest. Een vierde wijze. En de vierde wijze was een vrouw, een heel slimme en heel lieve vrouw.' Zo begint de verteller in het kerstspel, die de kinderen meeneemt in de aloude zoektocht naar het licht. De vierde wijze ziet ook de ster aan de hemel en gaat op weg. Maar onderweg wordt ze opgehouden. Mensen hebben haar hulp hard nodig. Zo zorgt ze als een vader en moeder, ze kookt volgens een geheim recept om honger te verhelpen en maakt een einde aan ruzie. Maar ondertussen tikt de tijd door. Komt ze nog op tijd voor het kindje?

Nieuwsgierig hoe dit afloop? Jullie zijn van harte uitgenodigd. Neem je vader, moeder, opa, oma en natuurlijk vriendjes en vriendinnetjes die zin hebben mee. Er is een kinderkoor, het kerstverhaal wordt verteld, en in het kerstspel kom je meer te weten over de vierde wijze. Als afsluiting is er chocolademelk met koekjes. De viering is op maandag 24 december. Voor de allerkleinsten is er oppas. Vanaf 16.45 uur is de deur open en kun je meezingen met bekende kerstliedjes. Om 17.00 uur begint de viering die een uur duurt.


Terug