> agenda

Agenda

 
16 januari 2019, 14:30 uur

Themamiddagen: 'Voor Joseph en zijn broer'

Foreestenhuis, Grote Oost 43, Hoorn

In haar boek Voor Joseph en zijn broer koppelt Christa Anbeek net als in haar eerdere werk indringende persoonlijke ervaringen aan filosofische beschouwingen. Christa Anbeek, bekend van Overlevingskunst en van de bestseller De berg van de ziel die zij samen met Ada de Jong schreef, vertelt in Voor Joseph en zijn broer voor het eerst onomwonden over de suïcides in haar familie. Maar minstens even belangrijk is de komst van haar kleinzoon.

Christa Anbeek in de inleiding van Voor Joseph en zijn broer: ‘Hoe kom ik van treurigheid naar verwondering? Hoe verwelkom ik het nieuwe, vreemde en onverwachte? Hoe kan ik het tij keren naar onbeschaamd plezier scheppen in alles wat er is? Dit zijn de centrale vragen in mijn boek.’

Ook geeft Anbeek in Voor Joseph en zijn broer het woord aan psychiatrische patiënten die ze jarenlang begeleidde, en aan haar studenten.

In verschillende bijeenkomsten bespreken we het boek Voor Joseph en zijn broer: ISBN:9789025906290. Opgave bij ds. Henri Frölich | 0299 840 789.

De data zijn 16 januari, 13 februari en 20 maart, steeds van 14.30-16 uur.

Christa Anbeek Voor Joseph en zijn broer boek


Terug
 
  Meer informatie   Facebook   Twitter   Instagram   ANBI-register
 
  contact maandblad privacy
  routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
  veelgestelde vragen inloggen  colofon
     
   
  © 2020 Doopsgezind.nl