> agenda

Agenda

 
16 november 2018, 19:30 uur

Een Vrouw en een Engel

Doopsgezinde kerk, Jan Boonplein 18-19, De Rijp

Op 16 november presenteert Project Geestdrift de muziektheatervoorstelling Een Vrouw en een Engel in de doopsgezinde kerk in De Rijp.
Een Vrouw en een Engel is een voorstelling van theatermaakster Anne Roos de Carvalho geďnspireerd op een gedicht van Toon Tellegen, waarbij het publiek ondergedompeld wordt in een intense zintuiglijke ervaring. Liedkunst, poëzie, elektronische klanken en karate vermengen zich met het gedicht. Liefde en strijd lijken inwisselbaar. De voorstelling van Anne Roos, een samensmelting van een ritueel, een theaterstuk en een concert op basis van een gedicht, ging afgelopen zomer tijdens het Karavaan Festival in Alkmaar in premičre.

Een Vrouw en een Engel is onderdeel van een reeks voorstellingen in de doopsgezinde kerken in Noord-Holland Noord. Sinds begin 2018 presenteert Project Geestdrift, in samenwerking met locatietheater organisatie Karavaan, prikkelende en eigentijdse muziek-, dans- en theatervoorstellingen om deze sfeervolle kerkjes opnieuw op de kaart te zetten.

Elke voorstelling van Project Geestdrift wordt gecombineerd met een uitgebreid contextprogramma, waarin er, naast het thema van de avond, aandacht is voor de rijke geschiedenis van het gebouw en de verhalen van de mensen die er samenkomen. Een gastvrije ontmoeting vol inspiratie, verdieping en verwondering.

Tickets voor de voorstelling kosten € 7,50. Bezoekers zijn welkom vanaf 19.30 uur. Aanvang 20.00 uur. Voor meer informatie en kaartverkoop zie www.projectgeestdrift.nl.


Terug
  Meer informatie   Facebook   Twitter   Instagram   ANBI-register
 
  contact maandblad privacy
  routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
  veelgestelde vragen inloggen  colofon
     
   
  © 2019 Doopsgezind.nl