> agenda

Agenda

 
23 november 2018, 20:15 uur

t Lam Ontmoet Ierse muziek: Fling

Doopsgezinde kerk 't Lam, Breestraat 2, Blokzijl

Na jaren van optreden in theaterzalen komt Fling naar Blokzijl met een klein en intiem programma voor een muzikant en een zangeres. Fling brengt Ierse muziek en kenmerkt zich door traditionals en eigen composities, waarmee het de klassieke Ierse muzikale paden op een eigenzinnige manier vertolkt.

Annemarie en Evertjan traden al eerder op in 't Lam (in 2015) en maakten het publiek superenthousiast. Tijd voor een weerzien!

Annemarie de Bie wordt internationaal geroemd en gezien als een autoriteit op het gebied van folkzang. Naast haar zang is ze in dit programma ook te horen als muzikant op de Ierse houten dwarsfluit, de bodhrán (Ierse trommel) en gitaar. Evertjan ’t Hart bespeelt de magische Uilleann pipes (Ierse doedelzak) en is naast bespeler ook bekend als bouwer van het instrument. Hij is als solist te gast geweest in het VPRO-programma ‘Vrije geluiden’ en bij ‘Podium Witteman’ van de NTR. Naast de Uilleann pipes bespeelt hij ook whistles, bouzouki en gitaar.

Beiden zijn uitstekende multi-instrumentalisten en het gebruik van hun uitgebreide instrumentarium levert een afwisselende en verfrissende klank op. ‘Dit alles resulteert in een buitengewoon, aanstekelijk en magisch geheel van sterke verhalen gevat in een stormvloed aan wilde melodieën, zacht klagende airs en ontroerende ballades.’

Toegang € 5,-. Reserveren: karin@karinklomp.nlVoorverkoop: Coop Blokzijl Veenstra (Boffersweidje 35 Blokzijl) en Steenwijk’s Boekhuys (Markt in Steenwijk). Ook kaartverkoop in 't Lam (tenzij uitverkocht).


Terug
  Meer informatie   Facebook   Twitter   Instagram   ANBI-register
 
  contact maandblad privacy
  routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
  veelgestelde vragen inloggen  colofon
     
   
  © 2019 Doopsgezind.nl